Enostaven tedenski jedilnik za hujšanje - Četrti teden v marcu

Za četrti teden v marcu smo pripravili jedilnik z okusnimi in enostavnimi jedmi, ki vsebujejo sestavine, ki so takrat na voljo in hitro pripravljene.

Enostaven tedenski jedilnik za hujšanje - Četrti teden v marcu
Pojejte veliko morskih jedi in več se gibajte.

Pozdravljeni v našem shujševalnem pomladnem jedilniku za vsejedce.

Naš jedilnik je preprost, poln okusa in prilagodljiv za vsakogar. 😋

Tedenski jedilnik za marec: Četrti teden (23. - 29. marec)

Tedenski jedilnik, oblikovan z mislijo na hujšanje, vključuje uravnotežene, lahke obroke s poudarkom na sezonskih sestavinah, ki so na voljo v marcu.

Vsak dan ponuja dve možnosti: klasično in malo drugače, da zadovolji različne okuse in spodbudi kreativnost v kuhinji.

Ponedeljek

  • Zajtrk:
    • Klasično: Ovseni kosmiči s svežimi jagodami.
    • Malo drugače: Jogurt z granolo in rezinami hruške.
  • Kosilo:
    • Klasično: Tuna solata s paradižnikom in olivami.
    • Malo drugače: Solata s piščancem, papriko in feta sirom.
  • Večerja:
    • Klasično: Pečena piščančja prsa z zelenjavo.
    • Malo drugače: Pečen losos s šparglji.

Torek

  • Zajtrk:
    • Klasično: Polnozrnati toast s kremnim avokadom.
    • Malo drugače: Ovseni kosmiči s kokosovim mlekom in rozinami.
  • Kosilo:
    • Klasično: Rižota s šparglji.
    • Malo drugače: Quinoa s pečeno zelenjavo.
  • Večerja:
    • Klasično: Pečena piščančja bedra s pečeno bučko.
    • Malo drugače: Tofu stir-fry s sezonsko zelenjavo.

Sreda

  • Zajtrk:
    • Klasično: Jogurt z medom in oreščki.
    • Malo drugače: Palačinke iz banan in mandljeve moke.
  • Kosilo:
    • Klasično: Pire iz cvetače s pečenim lososom.
    • Malo drugače: Quinoa solata s tuno.
  • Večerja:
  • Klasično: Pire krompir s puranjimi zrezki.
  • Malo drugače: Pečeni piščančji zrezki s pečeno papriko in bučko.

Četrtek

  • Zajtrk:
    • Klasično: Skuta s sadjem.
    • Malo drugače: Ovseni kruh s tuno in avokadom.
  • Kosilo:
    • Klasično: Solata s piščancem in zelenjavo.
    • Malo drugače: Rižota s šparglji in gobami.
  • Večerja:
    • Klasično: Pečeni piščančji zrezki s pečeno brokolijevo omako.
    • Malo drugače: Losos iz pečice s čičerikino solato.

Petek

  • Zajtrk:
    • Klasično: Polnozrnati toast s kremnim maslom in rezinami paradižnika.
    • Malo drugače: Jogurt z lanenimi semeni in rezinami breskve.
  • Kosilo:
    • Klasično: Rižota s šparglji in paradižnikom.
    • Malo drugače: Tofujeva solata s pikantno papriko.
  • Večerja:
    • Klasično: Pečena piščančja prsa s pečenim krompirjem.
    • Malo drugače: Gratinirana bučka z mocarelo in paradižnikom.

Sobota

  • Zajtrk:
    • Klasično: Jogurt z granolo in svežimi jagodami.
    • Malo drugače: Skutin kruh s kumarico in posušenimi paradižniki.
  • Kosilo:
    • Klasično: Riž s piščancem in zelenjavo.
    • Malo drugače: Pečen krompir s čičerikino solato.
  • Večerja:
    • Klasično: Pečena piščančja bedra s pečeno bučko.
    • Malo drugače: Pečen losos z zelenjavno quinojo.

Nedelja

  • Zajtrk:
    • Klasično: Omleta z zelenjavo.
    • Malo drugače: Smoothie s špinačo, banano in mandljevim maslom.
  • Kosilo:
    • Klasično: Solata s tuno in paradižnikom.
    • Malo drugače: Rižota s šparglji in pečeno papriko.
  • Večerja:
    • Klasično: Pire krompir s pečenimi piščančjimi prsimi.
    • Malo drugače: Zapečeni puranji zrezki z bučnim pirejem.

Enostaven tedenski jedilnik za hujšanje - Prvi teden v marcu

Enostaven tedenski jedilnik za hujšanje - Drugi teden v marcu

Enostaven tedenski jedilnik za hujšanje - Tretji teden v marcu

Slastni recepti direktno na vaš e-mail